Badkamerrenovatie

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Wij renoveren regelmatig badkamers in Dronten en omgeving (Flevoland + Zwolle).

TBQ voert elke badkamerrenovatie uit van begin tot eind, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Of je nu een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, een badkamerverbouwing of een complete badkamerrenovatie wilt uitvoeren.

Badkamerverbouwing

Een badkamerverbouwing door TBQ uit Dronten is de ideale oplossing als je jouw bestaande badkamer wilt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wij nemen alle aspecten van de verbouwing voor onze rekening, zoals het verleggen van leidingen, het plaatsen van nieuw sanitair, betegeling en stucwerk. Hierdoor ben je verzekerd van een vlekkeloze realisatie en een badkamer die perfect aansluit bij jouw woonwensen.

Badkamerrenovatie Dronten

Een badkamerrenovatie in Dronten is de perfecte manier om je verouderde badkamer nieuw leven in te blazen en te moderniseren. TBQ biedt een complete renovatieservice. Wij gaan zorgvuldig te werk bij het vervangen van sanitair, het aanbrengen van nieuwe betegeling en het opknappen van het stucwerk. Hierdoor krijgt je badkamer een frisse uitstraling en wordt deze weer helemaal up-to-date, zodat je volop kunt genieten van uw vernieuwde ruimte.

Onderstaand vind je een voorbeeld van badkamerrenovaties. Kijk voor meer projecten op onze algemene renovatiepagina.

Dit is een badkamerrenovatie waarbij de foto’s voor-, tijdens en na de renovatie zijn gemaakt.

Nieuwe badkamer in je nieuwe woning

Heb je net een nieuwe woning gekocht en ben je op zoek naar een bedrijf die je badkamer kan realiseren? Neem contact met ons op! Wij zorgen voor installatie Ên afwerking, zodat je kunt genieten van een prachtige en functionele badkamer waar je jarenlang plezier van zult hebben